ÜMİT ÖZTÜRK SİVASSPOR – GİRESUNSPOR MAÇINI YÖNETECEK

TAKİP ET

Denizli'yi çeşitli klasmanlarda temsil eden hakem, gözlemci ve temsilcilere hafta sonundaki müsabakalarda görev verildi. Süper Lig Klasmanı'nda yer alan Ümit Öztürk, Sivasspor ile Giresunspor arasındaki maçta düdük çalacak.

İlimizi çeşitli klasmanlarda temsil eden hakem, gözlemci ve temsilcilere Türkiye Futbol Federasyonu tarafından görev verildi. Süper Lig Klasman Hakemi Ümit Öztürk, 6 Kasım 2021 Cumartesi günü saat 16.00’da Sivas’ta oynanacak olan demir Grup Sivasspor – GZT Giresunspor maçında düdük çalacak.

B Klasman hakemi Feridun Daldaş ise yine Cumartesi günü TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta saat 13.00’de oynanacak olan Bodrumspor – Çorum FK maçında orta hakem olarak görev alırken, yine Denizli bölgesi hakemi Muratcan Ilgaz da yardımcısı hakem olacak.

Denizli’yi B Klasman Yardımcı hakemi olarak temsil eden isimlerden İbrahim Ethem Potuk ise yine 2. Lig’de Cumartesi günü 13.00’de oynanacak olan İnegölspor – Serik Belediyespor karşılaşmasında bayrak kaldıracak.

TFF Klasman Temsilcisi Lütfi Koçak ise 6 Kasım 2021 Cumartesi günü saat 13.00’de oynanacak olan Akhisarspor – Nazilli Belediyespor maçında görev yapacak.
 

 

SİVASSPOR – GİRESUNSPOR Ümit Öztürk hakem