Ümit Öztürk ve Ahmet İbanoğlu yerlerini korudu

TAKİP ET

Türkiye Futbol Federasyonu, 2021-2022 futbol sezonunda görev yapacak olan hakem ve gözlemcilerin klasmanlarını açıkladı. TFF Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamada Ümit Öztürk Süper Lig klasmanında, Ahmet İbanoğlu da Süper Lig Gözlemcisi klasmanındaki yerlerini korumayı başardı.


Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, yaptığı toplantıyla 2021-2022 futbol sezonunda görev yapacak olan hakem ve gözlemcileri açıkladı. Ümit Öztürk, önceki sezonlarda olduğu gibi yine Süper Lig’de düdük çalmaya devam edecek olan 25 isimden biri oldu.

 Süper Lig yardımcı hakem listesinde ise Denizli’den Osman Gökhan Bilir ve Murat Tuğberk Curbay yer buldu. Bu iki isim de Süper Lig’de görev alabilecek. 1. Lig’de düdük çalacak A Klasman’daki 22 hakem arasında ve yardımcı hakemlik yapacak 44 kişi arasında herhangi bir Denizlili isim yer almadı.

Feridun Daldaş, 2. Lig’de düdük çalacak 70 kişi arasında B Klasman’daki Denizlili tek isim olurken, bu ligde yardımcı hakem olarak İbrahim Ethem Potuk ve Muratcan Ilgaz görev yapacak. 3. Lig’deki maçlarda görev yapacak olan 99 C Klasman hakemi arasında Denizlili bir isim bulunmazken, C Klasman yardımcı hakemi listesindeki 185 isim arasında Denizli’yi temsilen Harun Öztekin ve Serkan Gülçer yer aldı.

Kadın Bölgesel Hakem Klasmanında Şeyma Haşlak ve Kadın Bölgesel Yardımcı Hakem kategorisinde ise Ceylan Kavsara ve Müjde Arça bulunuyor. Bölgesel Amatör Lig’de düdük çalacak 283 isim arasında Denizli’den Cihan Yurdagül ve Tahir Berkay Barlın, 489 ismin bulunduğu ve aynı ligde yardımcı hakemlik yapacak olan listede Denizli’yi Ahmet Bayır, Ahmet Beysüngü, Burak dayıoğlu, Furkan Abdullah Öztaş, Hüseyin Asım Kılıç, Osman Öztekin, Talha Enes Taş ve Volkan Turhan yer aldı.

TFF tarafından açıklanan ve 21 simin bulunduğu Süpe Lig gözlemci listesinde Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu bulunuyor. 

A Klasman’daki 19 isim arasında ve B Klasman’daki 65 isim arasında Denizli’den herhangi bir isim yer almazken, Hayati Ünal C Klasman’da görev alacak 91 isimden biri olmayı başardı.

Birol Güldane, Emrah Bayrakçı, Erdem Gökalp, Mustafa Fakı ve Rüçhan Ekici de 337 kişinin bulunduğu Bölgesel Gözlemci klasmanında yer buldu.
 

Ümit Öztürk ve Ahmet İbanoğlu yerlerini korudu ahmet ibanoğlu ümit öztürk denizli Türkiye Futbol Federasyonu