ÜMİT ÖZTÜRK VE EKİBİ BEŞİKTAŞ MAÇINDA GÖREV ALACAK

TAKİP ET

Türkiye Futbol Federasyonu, Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonunun ilk haftasında oynanacak olan maçlarda görev alacak olan hakemleri açıkladı. Buna Göre Denizli bölgesi hakemleri Ümit Öztürk, Osman Gökhan Bilir ve Murat Tuğberk Curbay Beşiktaş – Yukatel Kayserispor maçında görev yapacak.

Türkiye Futbol Federasyonu’nda yapılan olağanüstü genel kurulda göreve gelen yeni yönetim tarafından oluşturulan Merkez Hakem Kurulu, sezonun ilk görevlendirmesini yaptı.

Spor Toto Süper Lig’de 2022-2023 sezonunun ilk hafta maçları 5 Ağustos 2022 Cuma günkü maçlarla başlayacak. Merkez Hakem Komitesi müsabakalarda görev yapacak olan hakemleri açıkladı.

Buna göre Cuma günü 21.00’deki İstanbulspor – Trabzonspor maçında Arda Kardeşler düdük çalacak. 6 Ağustos 2022 Cumartesi günü saat 21.45’de Vodafone Park Stadı’nda oynanacak olan Beşiktaş – Yukatel Kayserispor maçında Denizlili hakemler görev yapacak.

Müsabakada Denizli bölgesi hakemleri Ümit Öztürk düdük çalarken, Osman Gökhan Bilir ve Murat Tuğberk Curbay yardımcı hakemlik olacak. Maçın 4. Hakemi ise Ankara Bölgesi’nden Kadir Sağlam olacak.

Aynı gün oynanacak olan Demir Grup Sivasspor – Gaziantep Futbol Kulübü maçında Ali Şansalan görev alacak. 7 Ağustos 2022 Pazar günü yapılacak olan Vavacars Fatih Karagümrük – Alanyaspor maçında Zorbay Küçük, Giresunspor – Adana Demirspor maçında Volkan Bayarslan, Fraport TAV Antalyaspor – Galatasaray maçında ise Atilla Karaoğlan düdük çalacak.

8 Ağustos 2022 Pazartesi günü ise Medipol Başakşehirspor – Kasımpaşa maçında Ali palabıyık, Fenerbahçe – Ümraniyespor maçında Yaşar Kemal Uğurlu ve MKE Ankaragücü – Konyaspor maçında ise Bahattin Şimşek görev alacak.

ümit öztürk hakem