ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ İNTİHAR ETTİ

TAKİP ET

Merkezefendi İlçesi Akkonak Mahallesi'nde ailesi ile yaşayan Ankara Üniversitesi öğrencisi Asena Altıntaş(22) sömestr tatili için geldiği Denizli'de kendini iple tavana asarak intihar etti. Genç kızın ölümü ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

Edinilen bilgiye göre olay; Merkezefendi İlçesi Adalet Mahallesi’nde meydana geldi. Ankara Üniversitesi Çocuk Gelişimi bölümü öğrencisi olan Asena Altıntaş sömestr tatili için ailesinin yanına geldi. Ailesi ile bir süre oturduktan sonra odasına çekilen genç kızdan uzun bir süre ses çıkmayınca ailesi odasına gitti. Kapıyı açtıklarında korkunç manzara ile karşılaştılar. Ailesi 22 yaşındaki Asena Altıntaş’ı kendini iple tavana asılı halde buldu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri genç kızın öldüğünü belirledi. İntiharın nedeni henüz bilinmezken genç kızın ani ölümü ailesini yasa boğdu.

            

Genç kızın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.Şok etkisi yaratan intihar ile ilgili soruşturma başlatıldı.