ÜNLÜ ALIŞVERİŞ SİTESİ AÇIKLADI

TAKİP ET

Denizlili vatandaşlar pandemi sürecinde alışverişlerini internet ortamında yapmaya başladı. Özel bir internet alışverişi sitesinin verilerine göre Denizlili vatandaşların internetten alışveriş oranının arttığına dikkat çekildi.

Covid-19 pandemisiyle birlikte Türkiye genelinde internetten yapılan satış oranı yüzde 2,5 oranında artış gösterdi. Pandemi sürecinde evlerinden çıkamayan vatandaşların, Kurban Bayramı öncesinde de güvenlik gerekçesiyle alışverişlerini internetten yaptıkları dikkat çekti.

Türkiye'nin ünlü alışveriş sitelerinden birinin verilerine göre Denizli ve Kahramanmaraş'ın pandemi öncesine göre internetten alışveriş oranı arttı.

Alışveriş sitesinin yöneticisi Mutlu Erturan, "İstanbul, Ankara, İzmir'in yanı sıra 2019 Kurban Bayramı öncesine kıyasla bu sene, Denizli ve Kahramanmaraş gibi şehirlerden yapılan alışveriş oranında artışlar yaşandığını" söyledi.

Erturan son olarak vatandaşların kendi kıymalarını evlerinde çektiklerine dikkat çekti. Erturan konuşmasında, "Kıymalar artık evlerde çekiliyor. Tüketicilere evlerinin konforunda, güvenle kıyma çekmesine imkan tanıyan ve onlara zaman kazandıran kıyma çekme makinelerine bu yıl her zamankinden daha yüksek bir talep geldi." ifadelerine yer verdi.

denizli kıyma makinesi kurban bayramı internet alışverişi kurban eti denizlimuhabir muhabir denizli haberleri