ÜRETİCİ BAŞ TACI OLACAK!

TAKİP ET

Vatan Partisi Milletvekili adayları Pazar yerlerini dolaşarak halkla kucaklaşıyor. Hayat pahalılığının kendini en çok hissettirdiği yerlerden olan Pazar yerlerinde vatandaşlar pahalılıktan yakınıyor.

Vatan Partisi Milletvekili adayları Ahmet Gündüz ve İbrahim Cüneyt Doğan vatandaşlara zor günler yaşadığımızı ancak çözümün de var olduğunu söylediler. Vatan Partisi Denizli 2. Sıra Milletvekili adayı ve aynı zamanda Köylü Bürosu Başkanı olan Ahmet Gündüz, “ Artık borçlanma ekonomisiyle atılacak adımın kalmadığını belirterek 1980’den sonra üreticiyi kambur eden anlayışın sonunun geldiğini ifade etti.

 

Gündüz, “Neoliberal anlayışla tüm kamu kurumlarını özelleştirdiler, köylüye destek akçalarını kaldırdılar, TEKEL, Türkiye Zirai Donatım Kurumu gibi çiftçinin sırtını dayadığı kurumları yok ettiler. Pahalılığı önlemenin yolunun üretimden geçtiğini unutarak tarım ürünlerinin ithalatının yolunu açtılar ve köylüyü öldürdüler. Biz yeniden Üreticiyi baş tacı yapacağız.

 

ÜRETİM PLANLI OLACAK!

 

Tarım üretimini yıllık tarım havzaları olarak planlayacak ve üreticileri kooperatiflerde örgütleyeceğiz. Çiftçiye ucuz mazot, ucuz gübre, ucuz tarım ilacı, ucuz tohum vereceğiz. Besiciliğin gelişmesi için besicilerimize de damızlık hayvan, düşük faizli kredi vererek meraları da besicilerimize açacağız” dedi.

 

Vatan Partisi