ÜSTEK GİTTİ, ÇETİN GELDİ

TAKİP ET

27 Mayıs'ta göreve gelen ve üstünden 6 geçmeden tekrar kulübü Olağanüstü kongreye götürerek, başkanlığını tazeleyen Mustafa Üstek görevi bırakıyor.

Sağlık sorunlarına rağmen kulübü başkansız bırakmamak içn aday olan ve zor gününde sağladığı maddi destek ile geçtiğimiz sezon kulübü ligde tutan Mustafa Üstek, görevini bugün Yönetim Kurulu üyelerinden Ali Çetin’e devrediyor.
Sağlık sebeplerini ve kulübe sahip çıkılmamasını gerekçe göstererek Başkanlık koltuğundan ayrılacağını açıklayan Mustafa Üstek, bugün saat 14.00’de Denizlispor Sosyal tesislerinde düzenlediği basın toplantısı ile bırakma gerekçesini kamuoyuna aktardı.
28 Eylül’de güven tazeleyerek genel kuruldan başkan olarak çıkan Mustafa Üstek, her şeye rağmen kulübü sahip bırakmadığını ifade ederek, bugüne kadar kendisine destek olan kulüp yönetimi ve taraftarlara teşekkür ederek görevinden ayrıldığını duyurdu.
Son kongrede yönetimde yer alan Çetin Beton’un sahibi Ali Çelik ise, Üstek’e teşekkür ederek, görevi devraldığını, teslim aldığı görevi layıkıyle yerine getireceklerini ifade etti. Denizlispor için ne gerekiyorsa onu yapacaklarını ifade eden Ali Çetin, “Denizlispor sahipsiz değil.” dedi.
Ali Çetin’in başkanlığını yapacağı yönetim kurulu’nda şu isimler yer alıyor:
 
 Denizlispor’da Üstek’in yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Taner Atilla, Necip İrdem, Nihat Hünkar, Mahmut Akarsu, F. Fikri Akyol, Recep Dayı, Uğur Coşkun, Ali Yörümez, Hasan Önder, Ferhat Yıldırım, Mehmet Uz, Nevzat Yakı, Yüksel Turan, Yasin Özpek, Ali Çetin, Ahmet Çakanel, Engin Şahin, Ali Fırat, İsmail Bay, Ahmet Çakanel, Mustafa Demirkollu, Muhammed Üstek, Uğur Özkul.