Vali Atik, 2. Görev gününde halkın içine karıştı

TAKİP ET

Valiler kararname ile Siirt'ten Denizli'ye atanan Vali Ali Fuat Atik, Perşembe günü akşam saat 19.00'da göreve başladı, Cumartesi günü Gazi Bulvarına çıkarak, halkın içine karıştı, vatandaşla selfi çektirdi.

Denizli Valiliği görevine hızlı başlayan Vali Ali Fuat Atik, göreve başlamasının henüz ikinci gününde vatandaşın arasına daldı. Ağzında maske ile vatandaşların sorunlarını dinleyen ve onlarla selfi çektirerek halkın Valisi olacağı mesajını ilk günden veren Vali Atik, sıcak tavırları ile vatandaşın sempatisini kazandı.



Gazi Bulvarındaki gezisinin fotoğraflarını kendi sosyal medya hesabından paylaşan Vali Atik, “Denizli’mizin en işlek caddelerinden Gazi Bulvarı’nda vatandaşlarımızla selamlaştık. Omuzlarımızda taşıdığımız sorumluluğun farkındayız. Devletimizin temel şiarı milletimize en iyi hizmeti sunmaktır. Bizler bu gaye ile halkımızın yanındayız, onların huzur ve refahı için çalışıyoruz” dedi.





 

vali atik 2. görev gününde halkın içine karıştı vali ile ilk selfi denizli muhabir vali ali fuat atik denizli denizlimuhabir