"VATAN HAİNİ OLMAYAN HERKES GELEBİLİR"

TAKİP ET

Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu, Denizli İl ve 15 ilçe başkanını belirledi. Bölge Başkan vekili ve Merkezefendi ilçe başkanlığını Durubey GEREKLİ, Denizli il başkanlığını da  Hidayet ERTUĞRUL'un yaptığı federasyona, vatan haini olmayan herkes üye olabilecek.

Aralık ayı içerisinde tüm ilçelerde teşkilatlanma çalışmalarını bitireceklerini anlatan Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Başkanı Hidayet Ertuğrul, “kardeşçe yaşamayı benimsemiş, Milli kardeşliğe nem veen herkesi Federasyonumuza bekliyoruz.” dedi.

Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu’nun amacını basınla paylaşan Hidayet Ertuğrul şunları söyledi:
“Amacı, Tek Vatan, Tek Bayrak, Tek Millet, Tek Devlet olan,  Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Denizli il yönetimi olarak 15 ilçede ilçe başkanlarımızın mazbatalarını teslim ettik. Diğer kalan ilçelerimizin önümüzdeki 15 gün içerisinde bulmak ve teşkilatı kurmak olacaktır.

Denizli merkez ve ilçelerimizde teşkilatlanmayı tamamlamak, üye kayıtlarımızı çoğaltarak kayıt  yapmak. Vatan  haini olmayan herkes bize üye olabilir. Çünkü amacımız Milli birlik ve kardeşliği oluşturmak. Hiç bir ayrım yapmadan bu topraklarda beraberce yaşamak, bin yıldır nasıl yaşadıysak, şimdi de yapabiliriz, terör örgütünün kökünü kazıyıp, bu milli birlik ve kardeşliği oluşturarak her şeyin üstesinden geliriz. Büyük Türkiye oluruz, herkeste refah içerisinde kardeşçe yaşar herkes inandığı dini istediği gibi yaşayabilir. Ayrışırsak ölürüz, birleşirsek büyürüz. Çıktığımız bu kutlu  yolda, hayalimiz (Türk, kürt, laz, çerkez, alevi, sünni, renk, dil, din, ırk, zengin, fakir, zümre) ayrımı yapmadan,kardeşçe birlik ve beraberliği sağlamak,  Büyük Türkiye olmak.” diye konuştu