"Vatandaşın derdini seslendireceğiz"

TAKİP ET

Gelecek Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, Honaz ve Çardak ilçesinde vatandaşlar ile çiftçilerle bir araya gelerek Kurban Bayramını kutladı. Çiftçilerin dertlerini dinleyen Ün, 'Vatandaşın derdini seslendireceğiz. Ankara vekili mi olalım, olmaz yani o zaman burada şehirlerden niye milletvekili seçiliyor.' dedi.

Gelecek Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, Honaz ve Çardak ilçesinde vatandaşların sorunlarını ve dertlerini dinleyerek, Kurban Bayramını kutladı. Milletvekili Sema Silkin Ün, kahvehaneler ve çay bahçeleri gibi önemli buluşma noktalarında vatandaşlarla tek tek görüştü. İlçe halkının beklentilerini, isteklerini dinleyen Ün, çözüme kavuşturmak için konunun ilgili yetkilileriyle görüşmeler gerçekleştireceğini söyledi.

 

Honaz ve Çardak ilçesinde çiftçilerle görüşen Milletvekili Sema Silkin Ün, üreticilerin yem alımı, ürünlerinin satışı konusundaki talepleri ve sorunlarını dinledi. Çiftçiler, “Yem alımıyla uğraşırken, hayvanların sağlıklı beslenmesi için uğraşıyoruz. Kaliteli besi yemleriyle verimi artırmak isteriz ama olmuyor.

 

Yemlerin ya da ürettiğimiz ürünlerin nakliyatında fiyatlar yüksek geliyor. Aynı zamanda traktörler, çiftçinin malzemelerinin bakımı da para gerektiriyor. İhmal edildi mi işler durma noktasına geliyor. Bizlerin talepleri ve sorunları için gelen Milletvekilimiz Sema Silkin Ün’e çok teşekkür ederiz. Her zaman yanımızda olmasından gurur ve onur duyarız” ifadelerini kullandılar.

 

“Bu sistem onara bilinir mi? Biz onun için uğraşıyoruz”

 

Vatandaşların sorunlarını ve dertlerini dinledikten sonra çiftçilerle görüşen Gelecek Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, “Milletin soğana da ihtiyacı var arabaya da ihtiyacı var. Sistem bu ülkeyi taşıyamıyor. Bu sistem onara bilinir mi? Biz onun için uğraşıyoruz. Şimdi bu yerel seçim çok önemli.

 

Bir yerde belediyeleri almak, çok iyi hizmet vermek ve almakta vatandaş için daha da iyi olacaktır. Mahalleleri köhne bir şekilde bırakmamak gerekiyor. Dün olmadıysa, bugün olur, yarın olmazsa da üzerine düşülür. Siyasetçi motivasyonunu her zaman sağlamalıdır. Çiftçi de aynı toprağa küsemiyorsun. İnsanlar dışarıdan bakınca ‘Çiftçiliği bırak diyor’ ama bu yıl olmazsa, önümüzde ki yıl olur. Biraz kıtlık olur, nasibim döner, bu kadar emeği geçmişi ‘Hebamı edeyim’ der” diye konuştu.

 

“Vatandaşın derdini seslendireceğiz”

 

Çiftçiler, yem, nakliyat fiyatları ve alım-satım konusunda ki sorunlarını Milletvekili Ün’e aktardı. Sorunlarla ilgili konunun yetkilileriyle görüşeceğini bildiren Milletvekili Ün, “Meclistesin iktidarda değilsin kanunu sen çıkaramıyorsun ama burada çiftçinin sesine ses olacaksın.

 

Çiftçinin orada derdi var, burada belediye başkanlarıyla parti gözetmeksizin sorunlarla ilgili onlarla da görüşeceğim. Vatandaşın derdini seslendireceğiz beş söyleriz bir yaptırırız ama bunun mücadelesini vermezsen ne yapacaksın. Ankara vekili mi olalım, olmaz yani o zaman burada şehirlerden niye milletvekili seçiliyor. Burada sadece resmi törenlere katılmak için vekil olunmaz” şeklinde konuştu.

 

sema silkin ün honaz çardak