VATANIN ÖZ EVLATLARI DEVLETİNİN SAHİPSİZ OLMADIĞINI 7 DÜVELE İSPATLADI

TAKİP ET

Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Yaşar Hisarlıoğlu, 15 Temmuz'da vatanın öz evlatlarının Türk Devletinin sahipsiz olmadığını 7 düvele ispatladığını söyledi.


15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle mesaj yayınlayan Ocak Başkanı Hisarlıoğlu, “Bu gün günlerden 15 Temmuz! Tarihte görülmemiş bir ihanetin 3. Yıl dönümü. Şehit kanları ile temeli atılmış meclisin bombalandığı, Şehitler diyarı Özel harekatın bombalanıp 51 yiğit Özel Harekat Polisimizin şehit edildiği, Özel Kuvvetlerin , Emniyet Müdürlüğümüzün, Cumhurbaşkanlığı külliyemizin bombalandığı, Genelkurmay, JGK, MİT, TRT ve nice kurumumuzun ateş altına alındığı milletine bomba kurşun yağdırılan, 248 vatan evladının şehit 2196 sının gazi olduğu gece. 

Evet bunları bize yaşatanlar bizden gibi görünen ama bizden olmayan , TSK üniformalı, polis üniformalı, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ama ruhları şeytana satılmış, tarihin gördüğü en büyük hainlerden başkası değillerdi . Türk milletinin tarihinde yoktu böylesi ihanet.

Bin yıllardır düşman bize böylesini yapamamıştı. Ama o geceye Vatanın gerçek evlatları, gerçek üniformalılar, Yüce Türk Milleti , yumruğunu vurdu. Hakla batılı, kurtla çakalı ayıkladı içerisinden. Destanını yazdı, İhanetin bağrına hançer olup saplandı, Vatanın öz evlatları Devletinin sahipsiz olmadığını 7 düvele ispatladı. 15 Temmuz Şehitlerimize Allah’dan rahmet, Yüce TÜRK milletine sabırlar diliyorum” dedi. MESUT GÜLER