VOLEYBOL'DA FİLELER ÇOŞTU

TAKİP ET

Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediyesi tarafından düzenlenecek olan "Çameli Mahalleler Ligi Voleybol Turnuvası tüm hızıyla devam ediyor.

Belediye Voleybolda 4’te 4 Yaptı

Karşılaşmalarının ilk müsabakalarında 2 set oynanmış Yarı Final Karşılaşmaları 3 set üzerinden oynanan maçlarda ilk gün Çameli Belediyesi-Yeni Mahalle, Kirazlıyayla Mahallesi-Çameli MEB arasında gerçekleşti. Turnuvanın dün oynanan Yarı Final Karşılaşmalarında Belediye Voleybol takımı güzel bir oyun sergileyerek rakibi 2-1 yendi Belediye 4-4 yaparak serisine devam etti

10 takımdan oluşan turnuvada 15/17-21 Mart Tarihlerinde Çeyrek final maçları, 23 Martta tarihinde ise yarı final maçı oynanacak. Çeyrek final maçlarının sonucunda kazanan takımlar 29 Mart Salı günü üçüncülük-dördüncülük ve şampiyonluk için mücadele verecek. Tunuva Maçlarına çok sayıda izleyicinin yer aldığı maçlarda keyifli ve heyecanlı anlar yaşandı. Yetkililer “Turnuvamıza ailelerin çocuklarıyla beraber gelerek maçlarımızı ilgiliyle takip etmesi bizleri son derece memnun ediyor.

Turnuvada hedefimiz, kurumlar arasında çalışanlar ve aileler arasında kaynaşma ortamı yaratarak keyifli dakikalar geçirebilmesiydi. Bu ortamı sağlayabildiğimizi görmek bizleri maç sonuçlarından çok daha fazla mutlu ediyor.

 

Çameli Mahalleler Ligi Voleybol Turnuvası