YAN YANA STANT AÇAN PARTİLER ARASINDA GERGİNLİK

TAKİP ET

15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda gergin dakikalar yaşandı. 24 Haziran Erken Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı Seçimleri'ne sayılı günler kala yan yana stant açan İyi Parti ve Adalet ve Kalkınma Partisi arasında gerginlik yaşandı.

Adalet ve Kalkınma Partisi, İyi Parti ve Saadet Partisi yönetimleri ve partililer, yan yana açtıkları stantlarda müzikler eşliğinde broşür dağıtmaya ve bayrak sallamaya başladı. İlerleyen dakikalarda meydanda parti araçları çoğalması ile araçlardaki sesler de açıldı.

             

GERGİNLİK BÜYÜDÜ

Daha sonra sloganlar atılmaya başlandı. İyi Partililer ile AK Partiler arasında gerginlik oluştu. Gerginliğin büyümesi üzerine devreye emniyet mensupları girdi. İyi Parti İl Başkanı Hasan Akgün ve AK parti yöneticileri arasında uzun diyaloglar yaşandı. Tarafların arasında güvenlik şeridi oluşturdu.

             

YAĞMUR ENGEL OLDU

Yağmurun başlaması ile birlikte alanda bulunan çadırlara sığınan partililer yağmurdan kendisinlerimi korumaya çalıştı. Bu arada meydanda bulunan emniyet mensupları da  yağmurdan nasibini aldı. Yağmurun şiddetini daha da artırması üzerine alanda bulunan polislere yağmurluk getirildi.

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, alana gelerek İyi Partinin de kendilerinin de stantları kaldıracağını ifade ederek partililerin dağılmasını ve yağmurdan korunabilecek güvenli yerlere gitmelerini istedi.