Yaralanan kaleci, Denizlispor altyapısından

TAKİP ET

Göztepe - Altay karşılaşmasında yaralanarak hastaneye kaldırılan Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç Denizlispor altyapısından yetişmiş.  Şans eseri hayati bir tehlikesi olmadan saldırıyı atlatan kaleci Özenç, tedavi altında.

Ozan Evrim Özenç’in durumu hakkında açıklama

Spor Toto 1. Lig'in 15. haftasında oynanan Göztepe-Altay derbisi çıkan olaylar nedeniyle yarıda kaldı. Altay tribününden Göztepe tribününe fişek atılırken, sahaya giren bir Göztepe taraftarı Altay kalecisi Ozan’a korner diğeri ile saldırdı.
Ambulansla  Hastaneye götüren oyuncu hakkında ilk açıklama hastane tarafından geldi:

“TFF 1. Lig'de oynanan, Göztepe-Altay karşılaşmasında sahaya giren bir taraftarın korner direğiyle başına vurduğu Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç hastanede  tedavi altına alınmıştır. Bilinci açık olan Özenç’in ilk yapılan kontrollerinden sonra gereken tedavinin yapılması için ve kontrol amaçlı hastanemize yatışı gerçekleştirilmiştir.“

OZAN EVRİM ÖZENÇ KİMDİR? 

Özenç, 7 Ocak 1993 tarihinde İzmir Konak'ta dünyaya geldi.

Futbola Denizlispor altyapısında başlayan Ozan Özenç, başarısı nedeniyle de genç millî takımlara seçildi. 2010'da profesyonelliğe geçiş yaparak A takıma yükseldi. 2011-2012 sezonunun başında 2. Lig'e çıkan Denizli Belediyespor'a 1 yıllığına kiralandı. 2013-14 ara transfer döneminde ise Antalyaspor'a transfer oldu ve 3,5 yıllık sözleşme imzaladı. 2019-2020'de Boluspor'da forma giydi. ARdından 2020 yılından bu yana da Altay'da top koşturuyor.

28 kez millî takımlara çağrılan Ozan Evrim Özenç, 6 kez Türkiye U-17, 10 kez Türkiye U-18, 12 kez deTürkiye U-19 forması olmak üzere toplam 28 kez millî formayı giydi.

 

Ozan Evrim Özenç kaleci Denizlispor Altay