Yaralı Sayısı Belli Oldu! Binalar Boşaltılıyor

TAKİP ET

Denizli'nin Bozkurt ilçesinde meydana gelen 6 büyüklüğündeki yer sarsıntısı Antalya, Muğla, Isparta ve Burdur'da da hissedildi. Depremde resmi olarak 5 kişinin yaralandığı can kaybının olmadığı açıklandı. Bozkurt Kaymakamlığı'nın da aralarında bulunduğu onlarca bina tedbir amaçlı boşaltıldı.


 Denizli Valisi Hasan Karahan, Bozkurt merkezli depreme ilişkin hasar tespit çalışmalarına başladıklarını bildirdi. Vali Karahan ve yetkililerin paylaştığı bilgilerle resmi olarak 5 yaralı olduğu bu yaralılardan 1 tanesinin pencereden atlayarak hafif yaralandığı bildirildi.

 

Bozkurt Kaymakamlığı dahilinde birçok bina tedbir amaçlı boşaltıldığı Kaymakamlık binasının etkilendiği aktarıldı. Bölgede elektrik kesintisi tedbir amaçlı yapılırken artçıların devam etmesi bekleniyor...

 

 

Denizli'nin Bozkurt ilçesinde 6 büyüklüğünde yer sarsıntısı meydana geldi. Kent merkezinden de hissedilen deprem vatandaşlarda paniğe neden oldu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan (sağ 6) bölgede incelemelerde bulundu.