Yardımlarınız PASVAK ile yerini bulsun!

TAKİP ET

16 yıldır, aralıksız hergün  binlerce kişinin sıcak yemek umudu olan PASVAK (Pamukkale Sağlık Eğitim Vakfı) hayırseverlerin yardımlarını bekliyor.

Bugün, günlük 1. 250 kişiye iki öğün sıcak yemek ulaştırmanın gayretini taşıyan PASVAK Aşevi, kimsesizlerin yemeklerini ayaklarına kadar götürerek, her gün binlerce kişinin sofrasına yemek ulaştırıyor.

Özellikle yardımlaşmanın ve dayanışma duygularının yoğun olduğu bu günlerde hayırseverlere çağrıda bulunan PASVAK, sıcak yemek servisini sürdürebilmek için hayırseverlerden yardım beklediğini duyurdu.
 
          "Denizli PASVAK AŞEVİ 2004 yılından bu yana Denizli’de gerçekten yardıma muhtaç insanların oluşturduğu aileleri kişileri tespit ederek yılın her günü  sıcak yemek hizmeti vermektedir. Eşit, adil ve tarafsız bir hizmet anlayışı olan kurumumuz  etik ve ahlaki değerler çerçevesinde hoşgörülü bir yardım sürdürmektedir.
 
           PASVAK AŞEVİ bugün itibariyle; 1.250 kişiye iki öğün yetecek 3 çeşit sıcak yemeği ve ekmeği, ihtiyaç sahibi aile ve kişilere yemek dağıtım araçlarıyla kapılarına kadar götürerek hizmet vermektedir.
 
        Hizmetlerini tamamen hayırseverlerin maddi ve manevi destekleri ile sürdüren aşevimiz, 16 yıldır alan el ile veren el arasında yardımlaşma adresi olmaktan büyük mutluluk duymaktadır.
 
       Tüm gurbetçilerimizin Ramazan-ı Şerif’in hayırlara vesile olmasını diler, zekat, fitre ve sadaka bağışlarını kabul ettiğimizi söylemek isteriz.
 
        Yardımlaşma ve dayanışmanın en hat safhada yaşandığı bu mübarek ramazan ayında Pasvak Aşevi olarak “Denizlili Gurbetçilerimizin“ desteklerini bekliyoruz. "
 
İletişim ;
 0 (258) 266 28 48
 0 (533) 698 49 89
 
Web : www.pasvak .com
Facebook : pasvakasevi
Insatgram : pasvak
 

yardımlarınız pasvak ile yerini bulsun! pamukkale sağlık eğitim vakfı pasvak aşevi denizli denizlimuhabir denizli muhabir denizli haberleri hayırsever yardım fitre zekat sıcak yemek