YARENDER'DEN KÜLTÜR HİZMETİ ATAĞI

TAKİP ET

YAREN kültür-sanat derneği yönetim kurulu başkanı İskender Doğan Yarender'in kültürel hizmet atağı başlattığını açıkladı..


İskender Doğan, “tüm üyelerimizin katılacağı,hazırlayacağı şiirlerin ve yazıların yer alacağı ANTOLOJİ çıkarıyoruz.”dedi..

İskender Doğan yaptığı açıklama da “Denizlimizin öz evlatları, Denizlimizin yetiştirdiği değerli şair-yazarlarının içinde olduğu, Şair-yazar ve bestekarlar topluluğudur YARENDER.

Samimi insanların bir arada olduğu, seslerini topluca duyurmaya çalıştığı, kendi imkanlarıyla, kendi yağıyla kavrulmaya çalışan bir faal dernektir YARENDER..

Tüm üyelerinin büyük bir fedakarlıkla çalıştığı, kendi imkanlarıyla yazdıkları ve kıt imkanlarla çıkardığı kitapların sahipleridir YARENDER..

Yaren kültür sanat derneğimiz bundan bir süre önce, Denizli kitap fuarında stand almış. Fuar süresi içinde, değerli şair-yazarları sanatçıları eserlerini sergilemişti..

Tabiri caizse üyelerimiz Kitap fuarına katılan halkımızla buluşmuştu..
İlk kez kitap fuarına katılan Yarender olarak, eksikliklerimizi gördük.. Bundan sonraki fuarlara damga vuracağız inşallah..

Yaren kültür-sanat derneği yönetimi, mükemmel bir dayanışma örneği gösteriyor.
Zaten birlik-beraberliğin olduğu yerde başarı gelir.
Yarender de BEN Değil .BİZ VAR..

Çünkü Yarender içinde çok değerli şair-yazarlarımız var.. Değerli sanatçılarımız var.
Bunların tamamı hiçbir ekonomik amaç gütmeden, kültürel çalışmalar yapıyor.
İşte böylesine kaliteli olan YARENDER, şimdilerde ANTOLOJİ çıkarmayı gündemine aldı.

YARENDER YÖNETİMİ DÜĞMEYE BASTI..

Yarender üyeleri, bu antolojiye 10 eseriyle katılacak.. Katılan her üyemize 15 tane kitap verilecektir.
Bu konuda yönetim kurulu üyemiz, Başkan Yrd. Safiye Samyeli hanımefendi ile üyelerimiz temasa geçmelidir..

Takriben katılım durumuna bağlı olarak 200- 300 sayfa olacak ANTOLOJİ , Yarender üyelerinin tarihi olacaktır.. Katılımcı arkadaşımız bir sayfa Biyografisini ve fotoğrafını da ekleyerek, harika bir kitap çıkaracağız inşallah. Grafik-tasarımda Denizlinin en iyisi, Üstadları Cemalettin Çağdaş kardeşimden yardım bekliyorum.

Onun kitabımızın baskı öncesi hazırlık safhasında, sayfa düzeni, mizampajı bizim için yol gösterici olacaktır.
ANTOLOJİMİZE, reklam-ilan desteği vermek isteyen arkadaşlarım İSKENDER DOĞAN ile irtibata geçmesini rica ediyorum.. Bizler sizlerle güçlüyüz..

YARENDER DENİZLİMİZE DAMGA VURMAYA BAŞLADI..

Yeni yönetim kurulumuz Denizli valimiz Hasan Karahan’ı ziyaret etti.
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki,Ticaret Odası başkanımız Uğur Erdoğan, Esnaf odaları başkanımız Mehmet Ali Erbeği ziyaret edildi.

Denizlimizin değerli bürokratları, siyasi partilerimizin il başkanlıkları ve ilçe başkanlıkları Belediye başkanlarımızı, değerli rektörümüz Prof.Dr. Hüseyin Bağ’ı ziyaret edeceğiz inşallah..
Ziyaretlerde derneğimizin faaliyetleri ve hedeflerimizi değerli kurumlarımızla paylaşıyoruz
Değerli belediye başkanlarımız, değerli yöneticilerimiz, bundan sonra yapacağınız etkinliklerde, mutlaka Yarender‘i de programınıza alın. İçimizde çok değerli şair-yazarlarımız, sunucularımız, sanatçılarımız var.

YARENDER DENİZLİ KÜLTÜRÜNE DAMGA VURMAYA HAZIR
Yine Denizli Büyükşehir Belediyesi ile irtibata geçilerek, yapılacak bir gece için çalışmalarımız devam ediyor.” dedi