Yavaş'da Kepenek'e Destek İçin Geliyor

TAKİP ET

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan sonra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'da Denizli'ye gelecek.CHP İl Yönetiminin yaptığı görüşmelerin ardından Yavaş'ın Honaz'da tekrarlanacak seçim için geleceği öğrenildi.

Aynahaber.net’in haberine göre 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nin ardından Denizli’de Honaz İlçesi’nde seçim tekrarlanacak.

AK Partili Turgut Devecioğlu ve CHP’li Yüksel Kepenek’in tekrar yarışacağı seçim 2 Haziran’da yapılacak. CHP Denizli İl Örgütü de bu konuyla ilgili çalışmalarını hızla sürdürüyor.

         

Ankara’ya giderek Genel Başkan Yardımcılarından Oğuz Kağan Salıcı ve Seyit Tosun ile görüşme yapan Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba, Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Honaz İlçe Başkanı Mustafa Çevik ve 2 Haziran’da yarışacak isimlerden biri olan Yüksel Kepenek olumlu haberlerle dönüyor.

          

Yapılan görüşmelerin ardından heyet, İstanbul BŞB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan sonra Ankara BŞB Başkanı Mansur Yavaş’ın da Honaz seçimlerinde Kepenek’e destek vermek için geleceğini duyurdu.(https://www.aynahaber.net/haberler/siyaset/mansur-yavas-denizliye-gelecek/15623/)