"YENİDEN KAPANMAMANIN TEK YOLU AŞI OLMAK!"

TAKİP ET

Korona virüs salgınını önleme tedbirleri kapsamında birçok sektörün ve çok sayıda iş yerinin uzun süre kapalı kalması, küçük ve orta ölçekli işletmeler ile çalışanlarını zor durumda bıraktı. İşletmelerinin yeniden açılması ile yeniden hayat bulan girişimcileri, günlük korona virüs sayısının tekrar hızla artmaya başlamasıyla yeni bir korku sardı… İş dünyası, o günlere dönmek istemiyor. Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, önemli bir uyarıda bulunuyor; herkesi aşı olmaya çağırıyor.

Odalarının meclis kürsüsünden Denizli’ye seslenen DTO Başkanı Erdoğan, "Covid-19 pandemisinin en çetin günlerinde karşı karşıya kaldığımız kısıtlamalar, hayatımızı her alanda zorlaştırdı. İşlerimiz sekteye uğradı.

Bazı iş yerlerimizi kapatmak zorunda kaldık ve kazancımızdan olduk. Tekrar o günleri yaşamamak için, hastalanmamak, sağlığımızı ve sevdiklerimizi korumak için mutlaka aşı olalım. Yeniden evlere kapanmamanın, iş yerlerimizi kapatmamanın tek yolu aşı olmak; bu gerçeği unutmayalım!" dedi.



Başkan Erdoğan bu arada pandemi nedeniyle ortaya çıkan finansman sıkıntısını aşmak için odalarının tüm kaynaklarını üyelerine açtıklarını ve Nefes Kredisi olarak 2 ayda 95 milyon 216 bin lira dağıttıklarını açıkladı.

 
 

 

Denizli Ticaret Odası dto Uğur Erdoğan aşı daveti aşılama