YENİDEN REFAH DENİZLİ BAŞKANI BELLİ OLDU

TAKİP ET

Fatih erbakan tarafından kurulan ve Türkiye genelinde yapılanmaya başlayan Yeniden Refah Partisi Denizli İl Başkanlığına Fevzi Yapıcı getirildi. Yapıcı yetkilendirme mazbatasını Genel Başkan Fatih Erbakan'dan aldı.

Hem babasının adına yaşatmak, hem de Milli Görnüş teşkilatını biraraya getirmek için 2018 yılında Fatih Erbakan ve arkadaşları tarafından kurulan Yeniden Refah Partisi, Türkiye genelinde örgütlenmesini sürdürüyor. Bu bağlamda, Denizli teşkilatını kurmak üzere genç nesil milli görüşçülerden Fevzi Yapıcı İl Başkanlığına atandı.
1971 doğumlu olan ve Milli Görüş teşkilatı bünyesinde yetişen, Saadet Partisi bünyesine katılıp, yönetimlerinde görev alan, ancak Saadet Partisi’nin Milli Görüş çizgisinden sapması üzerine buradan ayrılarak Yeniden Refah Partisi bünyesine katılan Fevzi Yapıcı, Milli Görüş anlayışına vakıf, Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın siyasi çizgisini en iyi şekildi sahaya yansıtacağına inanılan genç bir partili olarak dikkat çekiyor.
Önümüzdeki günlerde teşkilatını kurarak, kamuoyuna açıklayacak olan Başkan Yapıcı, “Yeniden Refah Partisi ile Milli görüş misyonu Merhum değerli Hocamız Erbakan’ın çizgisinde, ilimizde kaldığı yerden devam edecektir. Bu amaçla yapılanmamız en kısa sürede tamamlanacaktır” dedi,