Yenilgi yüzü görmediler

TAKİP ET

Denizli'de 4 yıl önce kurulan, ilk iki sezonu altyapı hazırlıklarıyla geçiren geçtiğimiz sezon 3. Lig'de yenilgisiz şampiyon olan Denizli Sultanlarspor, 2. Lig'de de namağlup unvanını sürdürüyor. İki yıldır hiçbir resmi maçı kaybetmeyen Denizli'nin kızları bu hafta kritik virajda…

TFF Kadınlar 2’nci Ligi’nde Play-Off mücadelesi veren Denizli Sultanlarspor, hafta sonunda zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Liglere katıldığı son iki yıldan bu yana oynadığı maçlarda yenilgi yüzü görmeyen Denizli ekibi, 27 Ocak Cumartesi günü (yarın) saat:12.00’da grubun 14 puanla lideri Antalya Deniz Kadın Spor’u konuk edecek. Mücadele KYK Sahası’nda oynanacak. Sultanlarspor ligde 12 puanla 3’ncü sırada yer alıyor.

 

KRİTİK MAÇA ÇIKIYORLAR

 

Kritik maç öncesi açıklamalarda bulunan Sultanlarspor Kulüp Başkanı Ahmet Özeren, maçtan galibiyetle ayrılarak Play-Off’lara kalmak için önemli bir engeli aşmak istediklerini söyledi. Özeren, “Sultanlarspor olarak kurulduğumuz 2020 yılından buyana A Takımımızda resmi maçlarda yenilgi yüzü görmedik. Bu başarıdaki en büyük etken başarılı, istekli ve yetenekli genç futbolcu kadrosuna sahip olmamız. Başarımızda en önemli pay sahibi teknik heyetimizdir” ifadelerini kullandı. 

 

GENÇ KADROYA SAHİPLER

 

Başkan Özeren sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz Sultanlarspor olarak kadromuzda çok genç 2007 doğumlu ve daha küçük yaşlardaki futbolcularımızla mücadele etmekteyiz. Diyebilirim ki en büyük futbolcularımızın birkaç tanesi 2005 doğumludur. Bizler gençlerimize güveniyoruz. Onların azmi ve hırsı sayesinde bu başarıları yakaladık. Hafta sonu oynayacağımız Antalya Deniz Kadınspor maçı, Play-Off’lara kalmamız için büyük bir önem taşıyor. Kendi evimizde lideri yenip üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz. İnşallah Play-Off’lara kaldığımızda burada da başarılı olup, Kadınlar 1’nci Ligi’ne çıkmak istiyoruz. Taraftarlarımızdan hafta sonu oynayacağımız kritik karşılaşmada desteklerini bekliyoruz”

 

denizli sultanlarspor şampiyon namağlup