YERLİ PEPE, DEĞİRMENÖNÜSPOR'DA

TAKİP ET

Bir çok kulübün transfer listesinde olan Kalınkozspor'un başarılı stoperi Fevzi Tetik yeni kurulan Değirmenönüspor ile anlaştı.

Yerli Pepe lakaplı Fevzi Tetik yeni sezonda Değirmenönüspor’da ter dökecek. Kalınkozspor’dan Değirmenönüspor’a transfer olan Fevzi Tetik transferinde kendisine kolaylık sağlayan Kalınkozspor yöneticilerine teşekkür etti ve Süper Amatör Liginde başarılar diledi.

Tetik, “Mehmetçikspor’da futbola başladığım da teknikdirektörlüğümü yapan Mustafa Kesikbaş’ın Değirmenönüspor’da olması buraya gelmemede en büyük etken oldu.

Daha öncede beraber oynadığımız arkadaşlarımda bu yıl Değirmenönüspor’a transfer olması takımda fazla yabancılık çekmeyeceğim. Takımımın başarısı için elinden gelen çabayı göstereceğim.

Kalınkozspor’da bana emeği geçen futbolumda bana büyük katkılar sağlayan Cumhur Acar hocama ayrıca teşekkür eder kendisine Süper Amatör Ligde başarılar dilerim.”dedi.

Değirmenönüspor Teknikdirektörü Mustafa Kesikbaş, “Yeni transferimizi Mehmetçikspor’dan tanıyorum. Karakterli, kabiliyetli ve hırslı bir futbolcu. Kendisini Değirmenönüspor’a kazandırdığımız için mutluyum. Bir çok bölgede oynayabilen bir futbolcu olduğu için oyunun durumuna göre değişik bölgelerde oynatabiliriz. Aramıza hoş geldin Fevzi diyoruz.”dedi.