Yeryüzü sofrasıyla, dayanışma mesajı

TAKİP ET

Yazıcıoğlu Parkı'nda organize edilen 'Kadim Yeryüzü Sofrası'nda barış, kardeşlik, sevgi ve dayanışma mesajı verildi.

CHP Pamukkale İlçe Başkanlığı tarafından İncilipınar Recep CHP Pamukkale İlçe Başkanlığı anlamlı bir etkinliğe imza attı.

İnclipınar Recep Yazıcıoğlu Parkı Kıbrıs Şehitler Girişi’nde düzenlenen ‘Kadim Yeryüzü Sofrası’ barış, kardeşlik ve dayanışma mesajı verirken katılım yoğun oldu.

Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu, etkinliğin Ramazan ayında insanların kendi evinde yiyeceği öğünü, hep birlikte yer sofrasında kardeşçe paylaşmak esasına dayalı olduğunu söyledi.

Tabu açıklamasında “Katılımın yoğun olduğu imece usulü bu etkinliğimizle, barış, kardeşlik, dayanışma ve paylaşmanın bir toplum için ne denli önemli olduğunu da hatırlatmak istedik. Barış ve kardeşlik içinde, bombalara karşı, tüm kötülüklere karşı, barışın sesini yükseltmek için buradayız. Çünkü, sofralarımız, iftarlarımız inadına barış içinde olsun diyoruz” dedi.

Kadim Yeryüzü Sofrasına katılan, iftarını açan insanların sevgi, dayanışma ve kardeşlik duyguları içinde yemeğini, ekmeğini, suyunu ve çayını paylaşması Ramazan ayına ayrı bir güzellik kattı.