YEŞİL-SİYAHLI YÖNETİM İSYAN ETTİ

TAKİP ET

Mustafa Üstek başkanlığında göreve gelen Denizlispor yönetimi bu süre zarfında bir yandan ligde kalma mücadelesi verirken bir yandan da ekonomik sorunlarla boğuşuyordu. Alacaklılarla bir bir görüşen ve borç ödemelerini belli bir düzene oturtan yönetim yeni bir icra şoku yaşıyor. Borçları bitirmek için canla başla çalışan yönetimin kapısına unutulan borçlar nedeniyle 7 yıl sonra bir kez alacaklılar dayandı. Yaşanan olay karşısında Denizlispor Yönetimi isyan etti.

Yeşil-Siyahlı Kulüpte sezon sonunda göreve gelen Mustafa Üstek ve ekibi borçları biran önce bitirip kulübü olması gereken yere getirebilmek için uğraşırken, özellikle transfer yasağı getiren puan silme ile karşı karşıya bırakan borçların sahipleri ile birebir görüşerek bu borçları belli bir düzene koymuştu.  

                     

Başta Başkan Mustafa Üstek ve yönetim kurulu üyeleri kendi cebinden katkı koyarak borçları hızla ödenirken, yeni bir borç yükü yönetimin omuzlarına yüklendi. Denizlispor’un ligde kalma mücadelesi vermeye çalıştığı bugünlerde icra evrakları kulübe ulaştı. Kulübün kayıtlarında bile olmayan alacaklar için yasal sürecin başladığı görüldü.

             

600 BİN LİRALIK YENİ BORÇ

Kulüpten alacakları olduğunu belirten 11 firma Denizlispor’a ihtar çekerek, alacaklarının biran önce ödenmesini istedi. 600 bin lirayı bulan yeni alacak listesi ile yönetim adeta şoka girerken, alacakların 2011 yılından kaldığı ortaya çıktı.

                      

UZ:”CAMİAMIZ BUNU HAKETMİYOR”

Denizlispor Başkan Yardımcısı Mustafa Uz, yaşanan icra olayı üzerine isyan etti. Uz, ligde kalma mücadelesi verdikleri bir dönemde Denizlili firmaların alacaklarının peşine düşmesini üzüntü ile karşıladıklarını ifade etti. Uz, “Alacakların 2011 yılından kaldığını görüyoruz. Biz göreve geldiğimiz günden beri borç ödüyoruz. Yaşadığımız sıkıntıların üzerine bu yapılanlar bizi çok üzdü. Biz takımı ligde tutmak için çabalarken bu yaşananlar bizim moralimizi bozuyor. Yeşil-Siyahlı camia bunu haketmiyor”dedi.