YETİM GÜLERSE DÜNYA GÜLER

TAKİP ET

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Yetiştirme Yurdunda kalan çocukları unutmayan Yukatel Denizlispor taraftar gruplarından grup kara ordu, yurtta kalan çocukların tamamına Ayakkab, Atkı, Forma Tişört ve bayramlık elbiseler alarak onları Ramazan Bayramı öncesi sevindirdiler.

Şehrin takımı Yukatel Denizlispor’u tüm maçlarında yalnız bırakmayan Grup kara ordu,  bu kez de kimsesiz çocukları yalnız bırakmadı.



 Taraftar Grup kara ordu’nun başkanları Murat Akar ve Tanju Bayındır, bu güzel davranışlarından sonra  “Kardeşlerimizin yüzünü güldürdük. Korona virüs nedeniyle kardeşlerimiz ile temas etmeden Bayram harçlıklarını ve hediyelerimizi yurt görevlilerine teslim ettik.  Daha önceki ziyaretlerimiz gibi kardeşlerimizle yakınen ilgilenememenin, uzun süre oturup sohbet edememenin, üzüntüsünü yaşadık.



Korona virüs olayları sonrası tekrar bir ziyaret düzenleyip buraya geleceğiz. Tüm yurtta kalan kardeşlerimizin bayramlarını kutluyoruz.



Bu güzel organizasyonda bir araya gelen Grup Kara Ordu’ya mensup taraftar arkadaşlarımıza ve hediyeleri almamızda bize desteklerini esirgemeyen, giyecek, ayakkabı  tedarikinin yanında, maddi desteklerini esirgemeyen tüm hayırseverlerimize s onsuz teşekkür ederiz.” diye konuştular.
 
Haber merkezi
 

gurp kara ordu denizlispor taraftar gurubu murat akar tanju bayındır denizli denizli muhabir yetim yetiştirme yurdu yardım denizli haberleri