YILDIZDOĞAN DENİZLİ'DEN MUTLU AYRILDI

TAKİP ET

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Cumhuriyetimizin 100. Yıl konserine katılan Ülkücü ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, Cumhur ittifakının 31 Mart'ta yapılacak yerel seçim öncesi çalışmalarına hayran kaldı.

Ünlü Sanatçı Yıldızdoğan, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanı Özgür Solak ile birlikte Honaz ve Serinhisar ilçesinde Cumhur ittifakının adaylarına destek ziyaretinde bulundu.  Yıldızdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Honaz İlçe Belediye Başkan adayı Ali Semerci ve MHP Serinhisar İlçe Belediye Başkan adayı Cemal Kobaş’ı ziyaret ederek  çalışmalar ve 31 Mart’taki yerel seçimlerde başarılar diledi.  

 

Ülkücü Ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan,  “Serinhisar ve Honaz ilçemizin  yeri kalbimizde bir başka. Buralardaki coşku, kalabalık ve heyecan beni çok etkiledi. Cumhur İttifakı Adayı Cemal Kobaş ve Honaz Cumhur ittifakı adayı Ali Semerci beyefendiye,  başarılar diliyorum.  Cumhur İttifakı'nın en güzel örneğini burada görüyoruz. Allah birliğinizi ve beraberliğinizi daim eylesin. Bizler birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece, Cumhur İttifakı'nın bütünlüğünü ve milletin iradesini kimse bozamaz.'' dedi.

 

Yıldızdoğan ziyaretler sırasında Başkan adayları ile birlikte dolaştığı Serinhisar ve Honaz’da vatandaşların büyük ilgisini gördü. Ziyaretin ardından  Büyükşehir Belediyesi’nin Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezinde konser veren Mustafa Yıldızdoğan’a Denizlililer tarafından büyük ilgi gösterildi. MESUT GÜLER

Mustafa Yıldızdoğan konser