Yılların sendikacısı görevini bıraktı

TAKİP ET

Yaklaşık 18 yıldır Türk Yerel Hizmet Sen Denizli Şube Başkanlığını yapan Ergun Kırlı, 'Gençlerin önünü açmak' için görevinden ayrılarak, Büyükşehir Belediyesi Müdürlerinden Osman Karakoçlu'ya devretti.

İlimizdeki memur sendikacılık tarihinin önemli köşe taşlarından olan Türk Yerel Hizmet Sen Denizli Şube Başkanı Ergun Kırlı, başkanlık görevini bırakarak, köşesine çekildi.


Özel İdare Müdürlüğü döneminde 16 yıl personel müdürlüğü yapan, daha sonra 2014 yılında Özel İdare’nin kapatılmasından sonra Merkezefendi Belediyesi bünyesinde Personel müdürlüğü görevini yürüten Ergun Kırlı, gençlerin önüne açmak, yeni dönem sendikacılık gelişmelerinde gençlerin öncü olmasını sağlamak için başkanlık görevini bıraktı.


Ergun Kırlı’nın bıraktığı başkanlık görevini Büyükşehir Belediyesi İlan reklam Müdürü Osman Karakoçlu üstlendi.


Bugüne kadar kendisine destek veren Yerel Hizmet Sen üyelerine teşekkür eden Başkan Ergun Kılı, konu hakkında yaptığı açıklamada,


“2002 yılından itibaren yürütmekte olduğum Türk Yerel Hizmet Sen Şube Başkanlığı görevinden helal getirmeden şükürler olsun ki ayrıldım.


Bugüne kadar üyelikleri ile destek veren üyelerimize dostluklarını her zaman yanımda hissettiğim işyeri temsilcilerine ve diğer şube başkanlarına, sendikal örgütlenme biçimine destek veren Belediye Başkanlarımıza, gece gündüz demeden çalışmalarımıza katılan ve yol arkadaşlığı yapan Şube yönetim kurulunda görev alan tüm kardeşlerime eylemlerimizde bize destek olan ve sesimizi duyuran basın mensupları ve tüm dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunar, haklarını helal etmelerini, varsa hakkımın helal hoş olmasını dileyerek saygı ve sevgilerimi sunarım” dedi.


Türk Yerel Hizmet Sen Denizli Şubesi başkanlığını üstlenen Denizli Büyükşehir Belediyesi İlan Reklam Servesinde müdür olan Osman Karakoçlu, önümüzdeki Ekim veya Kasım ayında yapılacak olan kongreye kadar yönetimi üstlenecek ve daha sonra sendikayı kongreye götürecek.
 

denizli türk yerel hizmet sen ergün kırlı görevi bıraktı denizlimuhabir muhabir denizli haberleri haberler haber