YOLA ÇIKACAK SÜRÜCÜLER DİKKAT!

TAKİP ET

Yola çıkacaklar sürücüler dikkat!. Denizli-Antalya Karayolunda görüş mesafesi 5 metreye kadar düştü. Trafiğin adeta durma noktasına geldiği yolda trafik ekipleri denetimlerini artırdı. Ekipler trafik akışını kontrollü olarak sağlıyor.

Denizli'de bugün hava sıcaklığı en düşük 3 en yüksek 13 derece hava parçalı bulutlu seyrederken bazı yüksek kesimlerde sis ve gizli buzlanma meydana geldi. Sis ve buzlanmanın en etkili olduğu yol ise Denizli-Antalya kara yolu. Oluşan yoğun sis ulaşımı olumsuz etkiledi. Özellikle Cankurtaran Mevkii’nde meydana gelen sis ve buzlanma nedeniyle sürücüler zor anlar yaşıyor.

           

Kent genelinde yüksek kesimlerde sabah saatlerinde etkisini gösteren sis, Denizli-Antalya kara yolunda aralıklarla etkili oluyor. Cankurtaran mevkisinde görüş mesafesinin yer yer 5 metreye kadar düşmesi nedeniyle trafik durma noktasına geldi.

            

Sürücüler kara yolunda zaman zaman dörtlülerini yakarak ilerlemeye çalıştı. İlerlemekte güçlük çeken bazı sürücüler ise araçlarını kenara çekerek beklemeyi tercih etti. Bu arada bölgede denetimlerini artıran trafik ekipleri, sürücülere hız ve takip mesafesi konusunda uyarılarda bulundu.