YÖRÜKLERDEN, CHP MERKEZEFENDİ İLÇE BAŞKANI HORZUM'U ZİYARET

TAKİP ET

Pamukkale Yörük Türkmen Derneğinin CHP Merkezefendi ilçe teşkilatına yaptığı nezaket ziyaretinde Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz DOĞAN da hazır bulundu..


Pamukkale Yörük Türkmen Derneği Başkanı İskender Doğan ve yönetim kurulu üyeleri CHP Merkezefendi ilçe başkanı Ali Osman Horzum’u ziyaret etti.

CHP Merkezefendi ilçe başkanı Ali Osman Horzum “Pamukkale Yörük Türkmen derneği yönetim kurulunun ziyaretinden mutlu olduk. Kendilerine teşekkür ederiz.

Pamukkale Yörük Türkmen derneği toplumun her kesimini kucaklayan, Çok büyük üye sayısına ulaşan, değerli bir sivil toplum örgütümüzdür. Bizim teşkilatımızı ziyaretini de çok önemsiyoruz. Ben de Afyon-Başmakçılıyım. Yörük çocuğuyum.Yörük kültürünün ortaya çıkarılması ve yaşatılması için çalışmalar sergileyen Pamukkale Yörük Türkmen Derneğine teşekkür ederim..En kısa zamanda derneğe üye olmak isterim” dedi

Pamukkale Yörük Türkmen Derneği Başkanı İskender Doğan “Kendini yörük hisseden tüm kardeşlerimize kapımızda, yüreğimiz de açıktır. Bize üye olmak isteyen değerli başkanım Ali Osman Horzum’a teşekkür ederim. Onu da aramızda görmek isteriz.

Bizim yapacağımız etkinliklerde Ali Osman Horzum başkanım ve yönetimini mutlaka bekliyoruz.” dedi
İskender Doğan, ziyaretimizde bizlere karşı harika misafirperverlik gösteren CHP Merkez efendi ilçe başkanımız Ali Osman Horzum’a teşekkür ederiz”dedi.
 
 

pamukkale yörük türkmen derneği ali osman horzum iskender doğan denizli denizlimuhabir