"Yüce Türk milleti ve demokrasi kazanmıştır"

TAKİP ET

Türk Diyanet Vakıf-Sen Denizli şube Başkanı Mehmet ÇOBAN 'Fetöcü paralel devlet yapılanması tarafından yapılan hain darbe girişimini nefretle bir kez daha kınıyoruz.'  Dedi.

Çoban; 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde yaptığı açıklamasında, “Türk milleti gerektiğinde vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü için gözünü kırpmadan canını vereceğini bir kez daha Dünyaya göstermiştir.”diye konuştu.

Türk Diyanet Vakıf-Sen Denizli şube Başkanı Mehmet ÇOBAN, konuşmasını şöyle sürdürdü:
 “Malumlarınız olduğu üzere 15 Temmuz 2016 günü Yüce Türk Milletinin, Türkiye Cumhuriyeti devletinin varlığını, birliğini, bağımsızlık ve bütünlüğünü yok etmek, ortadan kaldırmak amacıyla kanı ve geni bozuk, yurt dışı mihrakların maşalığı ve uşaklığını yapan, dini değerleri kullanarak sinsice dini değerlerin içerisini boşaltan, dini kendi çıkar, emel ve menfaatleri için kullanan  fetöcü paralel devlet yapılanması tarafından yapılan hain darbe girişimini nefretle bir kez daha kınıyoruz.

Yüce Türk milleti tarih boyunca asla hürriyet,  istiklal ve istikbalinden taviz vermemiştir. Hep ya istiklal ya ölüm demiştir. Vatan hainlerine, vatanına göz dikenlere asla geçit vermemiştir. Cennet vatanımızın üzerinde gözü olan iç ve dış düşmanlar, vatan hainleri şunu asla unutmasınlar ki;

Yüce Türk milleti gerektiğinde vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü için gözünü kırpmadan seve seve can ve kan verir ama;
Asla istiklal ve istikbalinden taviz vermez.

Bu vesileyle on beş temmuz şehitleri ve tüm şehitlerimizi rahmet, minnet , şükran ve fatihalarla yad ediyorum. Ruhları şad , mekanları cennet olsun. Her zaman önce Ülkemiz, sonra İlkemiz ve Üyelerimiz diyen Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak hep şunu diyoruz. Darbelere HAYIR, kesintisiz demokrasiye EVET.
15 Temmuzda devletin bekasına, milletin canına kast eden gayri meşru çocuklar kaybetmiş, Yüce Türk milleti ve demokrasi kazanmıştır.

Biz neysek oyuz. Hocaefendi deyip methiyeler dizip, geçmiş olsun deyip, şifa dilemedik.
Varolsun devletimiz, varolsun milletimiz.
Bayrak inmez, Ezan dinmez, Vatan bölünmez.
NE MUTLU TÜRK'üm DİYENE.”
 

türk diyanet vakıf-sen denizli şube başkanı mehmet çoban 15 temmuz denizli muhabir denizli denizlimuhabir