Yücel Başkan Durmuyor...

TAKİP ET

Ak Parti il Başkanı Yücel Güngör, bugün Denizli'de okuduğu okulları ziyaret ederek, çocukluk anılarını tazeledi, çocukluk yıllarındaki heyecanını öğrencilerle paylaştı.

Öğrenci olarak eğitimle ilk tanıştığı Karşıyaka Mahallesindeki Vakıfbank İlkokulunu ziyaret eden Yücel Güngör, burada oturduğu sıraların bulunduğu sınıflara girerek anılarını tazeledi, öğrenciler ile  çocukluk yıllarına gitti, nasıl bir öğrenci olduğunu onlara anlattı.



İlköğretim yıllarında dirsek çürüttüğü, Karşıyaka ilkokulunun ardından, Ortaokul’da öğrenciliğini yaptığı Sevil Kaynak Ortaokulu’nu ziyaret eden Ak Parti il başkanı Yücel Güngör,  daha sonra Lise eğitimini aldığı Cumhuriyet Lisesinde idarecilerle görüştü.

Eğitim aldığı okulları gezerken tekrar eski okul yıllarına,  geriye döndüğünü ve çok duygulandığını ifade eden il başkanı Yücel Güngör, “Çocukluğumun en güzel yıllarına şahit olan, eğitime ilk adımımı attığım Karşıyaka Mahallemizdeki Vakıfbank İlkokulunu, Ortaokul eğitimini tamamladığım Sevil Kaynak Ortaokulumuzu ve Lise Eğitimimi tamamladığım Cumhuriyet Lisesini ziyaret ettik.



Nazik ev sahipliği için Cumhuriyet Lisesi İdarecilerine, Öğretmen ve öğrencilerine çok teşekkür ederim.
Bugün benim için çok anlamlı bir gündü. Okuduğumuz yıllarda hemen bitmesini, mezun olduktan sonra ise, hiç bitmesin istediğimiz o güzelim öğrencilik yıllarıma döndüm. Arkadaşlarımızı ve öğretmenlerimi hatırladım. Çok duygulandım. Eğitimde emeği geçen tüm öğretmenlerimize birkez daha teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.


 

 

Ak Parti il Başkanı Yücel Güngör okuduğu okullar ziyaret