Yukatel GMBH, Altaş Denizlispor'a desteğini sürdürüyor.

TAKİP ET

Başkan Yardımcımız Taner Atilla'nın talebini geri çevirmeyen Yukatel Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Karataş Kulübümüze desteğini 1.Lig'de de sürdürdü.

Altaş Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla, “Süper Ligde kulübümüzün isim hakkı sahibi ve ana sponsoru olan Yukatel GMBH, kulübümüze bir çok ciddi destekler vermişlerdir. Bugün bir kez daha Denizlispor’a olan ilgi ve sevgilerini göstermişlerdir. Yaptıkları destekler bizim için çok önemli ve değerlidir.

Şehrimizde, hepsi Süper Ligde mücade eden Merkezefendi Basket takımımız başta olmak üzere, gerek görme engelliler, gerekse ampute futbol takımlarına da sponsor olan Yukatel, şehrimizin spor birimlerine destegini ciddi anlamda sürdürmektedir. Bu sezonda bize verdikleri destek için kendilerine teşekkürü bir borç biliriz” dedi.

Yukatel Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yusuf Karataş ise “ilimizde tüm spor dallarına desteklerimizi sürdürmeye gayret gösteriyoruz. Denizlisporun bizde yeri ayrıdır. Bu zor dönemde görev alan başkan ve tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum” diye söyledi.

Yapılan görüşme sonucunda hatrı sayılır bir bağış aldıklarını dile getiren Başkan Yardımcısı Taner Atilla, Altaş Denizlispor Yönetim Kurulu ve tüm Denizlispor camiası adına kendilerine teşekkür etti.
 

Yukatel Denizlispor