Yürekli, Denizli'de görev yapacak

TAKİP ET

BİK Ordu Şube Müdürü Murat Yürekl, Denzl'ye tayn oldu Ordu Basın İlan Kurumu'nun (BİK) kapanmasının ardından BİK Ordu Şube Müdürü Murat Yürekli, BİK Denizli Şube Müdürlüğü'ne atandı.

 
 Basın İlan Kurumu (BİK) Ordu Şube Müdürü Murat Yürekli, BİK Denizli Şube Müdürlüğü'ne tayin oldu. Ordu Basın İlan Kurumu Müdürü Murat Yürekli'nin tayini dolayısıyla veda programı düzenlendi.

Törende konuşan Yürekl, Denizli'ye atanması  dolayısıyla düzenlenen veda yemeği için meslekdaşlarına teşekkür etti. Yürekli'nin kısa süre içerisinde ilimizdeki görevine başlaması bekleniyor.

YÜREKLİ KİMDİR?
 
1971 Malatya doğumlu. Yaklaşık 20 yıl yerel ve ulusal gazetelerde muhabir olarak görev yaptı. Önceki adı TRT2 olan TRT Haber Kanalında yayın yapan Kırılma Noktası adlı haber belgesel programının yaklaşık 5 yıl koordinatörlüğünü yaptı. TRT6’nın kuruluşunda bulundu ve bölgede 39 bölüm olmak üzere  Şark Pazarı ve Fırat’tan Dicle’ye isimli belgeselini hazırladı.
 
Anadolu Ajansı Genel Müdürlüğü bünyesinde bir süreliğine “Savaşın Çocukları, Ateş Topu Dünya, Orta Afrika Gerçeği, Yaralı Kent Halep ve Kırım’da Sürgün Korkusu” isimli web belgesellerini hazırladı. 
 
Kalmar Üniversitesi ve Fojo Media İnstitute  uhdesinde “AB’de Gazetecilik Eğitimi Programı’na katılan Yürekli aynı zamanda Sosyoloji eğitimi aldı.  
 
Bir süreden beri Basın İlan Kurumu Samsun İl Müdürlüğü görevini yapan Yürekli evli 2 çocuk babasıdır.