ZABITALIK YAPTIĞI BELEDİYEYE BAŞKAN ADAYI OLDU

TAKİP ET

Babadağ'da 28 yıl zabıtalık yapan Murat Kumral, Ak Parti'den belediye başkan adayı oldu. 6 ay önce emekli olan Kumral, 'Başkanlık düşüncem yoktu. Son dönemde çok baskı oldu. Halkın ve vicdanımın sesini dinleyerek aday oldum' dedi.

AK Parti’nin Babadağ Belediye Başkan Adayı Murat Kumral, ilçe belediyesinde 28 yıl boyunca zabıta olarak görev yaptı. Mesleğinin 16 yılında zabıta memuru, 12 yılında ise zabıta amiri olarak hizmet veren Kumral, yaklaşık altı ay önce emekli olarak sivil toplum kuruluşlarında görev aldı.

 

Yerel seçimler öncesi belediye başkan adayı olması konusunda yakın çevresinden ve vatandaşlardan baskı gören Kumral, ilçe belediyesinde 5 başkanla 6 dönem çalışma olanağı buldu.

 

‘HERKESE DESTEK OLMAYA ÇALIŞTIM’

 

Babadağ Belediyesi’nde çalışmaya Mehmet Saim Sakallı’nın başkanlığı döneminde başlayan Kumral, sırasıyla Ali Helvacı ile iki dönem, Ahmet Yümsek, Salim Demirezen ve Ali Atlı ile birer dönem çalıştı.

 

İlçenin sevilen simalarından olan Kumral, denizyeniolay.com’a yaptığı açıklamada; “Görev yaptığım süre boyunca gitmediğim mahalle kalmadı. Görevdeyken mesai kavramına bağlı kalmayarak gece gündüz Babadağlılara destek olmaya çalıştım. Herkesin işine koşmaya gayret ettim. Bunları yaparken de belediye başkan adaylığı gibi bir düşüncem yoktu. Yerel seçimler öncesi aday olmam konusunda halktan çok baskı gördüm. Aday olmam çok istendi. Halkın ve vicdanımın sesini dinleyerek aday olmaya karar verdim” ifadelerini kullandı.

 

‘SÜREKLİ SAHADAYIM’

 

Eski mesai arkadaşlarının da kendisini adaylığı konusunda desteklediğini kaydeden Kumral, “Toplumda epey bir yerimiz var. Gittiğimiz her yerde ilgi ile karşılanıyoruz. Rüzgârımız çok iyi… Çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Sürekli sokaklardayız. Projelerimizi anlatmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Evli ve iki çocuk babası olan 55 yaşındaki Murat Kumral’ın bir de torunu bulunuyor.

 

babadağ Murat Kumral zabıta belediye başkan adayı ak parti