Zeki Turan, yeniden Yeşil Cephe'nin başkanı seçildi

TAKİP ET

Denizlispor'un 12. Adamı olarak görülen ve her maçında takımına destek olan Yeşil Cephe taraftar gurubu,  kendi içerisinde toplanarak Zeki Turan'ı tekrar gurubun başına getirdi.


Tirübünlerde olduğu kadar maçlar dışında da yardıma muhtaç çocuklara ve ailelere topladığı yardımları dağıtarak ta örnek bir gurup olmayı başaran Yeşil Cephe, bundan sonra da aynı faaliyetlerini sürdürecek. 

Taraftarların çoğunluk oyunu alarak Gurubun liderliğini tekrar üstlenen Yeşil Cephe taraftar gurubu başkanı Zeki Turan, kendisine güven duyarak bu göreve getiren tüm taraftarlara teşekkür ederek, şu açıklamada bulundu.



“Cümleten selamınaleyküm 2 seneyi aşkındır yürütmekte olduğum yeşil cephe grup başkanlığı görevimi dün grubun salt çoğunluğundan almış olduğum destekle sürdürmeye devam ediyorum.

Dün yapmış olduğumuz toplantı sonunda bir çok alanda görev alan tüm abi ve kardeşlerime teşekkür edip başarılar diliyor, yapacak oldukları tüm işlere kefil olduğumun bilinmesini istiyorum.

Kurulduğumuz andan itibaren Denizlispor'un menfaatleri doğrultusunda hareket eden grubumuz bundan sonraki süreçte de çizgisinden ödün vermeden yoluna aynı şekilde devam edecektir.

Sadece Denizlispor'umuzun oynadığı  futbol müsabakalarında değil, grubumuz bu şehrin isminin geçtiği her platformda, bu memleketin her sıkıntısında, iyi günde kötü günde daima en ön safta yer alarak hizmet etmeye devam edecek, bu şehrin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu göstermeye devam edecektir.

Bugüne kadar iyinin ve doğrunun yanında yer alan, güçlünün değil haklının yanında olan eğriye eğri doğruya doğru diyen grubumuz kula kulluk etmeden kimseye minnet duymadan, eğilmeden bükülmeden, inandığı doğruların peşinden yürümeye devam edecektir.

Tüm Denizlispor'lu kardeşlerimi rahmetli Fatih Eroğlu abimizin kurduğu yeşil cephe çatısı altında toplanmaya Denizlispor'umuza bu cepheden bakmaya davet ediyorum.”
 

Zeki Turan Yeşil Cephe Taraftar gurubu Denizlispor