Zolan, sabır istedi

TAKİP ET

Büyükşehir Belediyesi, Dokuzkavaklar, Anafartalar, Karşıyaka ve Aktepe'de başlattığı alt yapı yenileme hamlesinin ikinci adımı olan Sümer, Sevindik ve Karşıyaka'nın bir bölümünü kapsayan hat yenileme çalışmalarının 2. protokolüne de imza attı.

İmza töreninde bu mahallelerde tozu dumana katacak çalışmalara 1 ay içerisinde başlanacağını açıklayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan; “Alt yapı yenileme çalışmalarımızın 1. Bölümü olan Dokuzkavaklar, Anafartalar, Karşıyaka ve Aktepe’de çalışmalarımızı başlatmıştık. Şimdi de Sümer ve Sevindik mahallerimizdeki yenileme çalışmalarının temelini 1 ay içerisinde atacağız.” Dedi.

220 KİLOMETRE İÇME SUYU HATTI

“Sümer, Sevindik mahalleleri ve Karşıyaka’nın bir kısmını kapsayan altyapı hamlesinin çok büyük bir yatırım ve cesaret örneği olduğunu vurgulayan Başkan Zolan; “Alt yapıdaki kaçakları önlemek için bu çalışmamız kaçınılmazdı. Herşeyi göze aldık ve alt yapı hamlemizi başlattık. Sümer ve Sevindik mahallerimize yaklaşık 220 kilmetre, yani buradan Aydın’a kadar boru döşemesi yapmış olacağız.

YENİŞEHİR’DE YENİLENECEK

Bunun yanında bu çalışmalara ilaveten Yenişehir bölgesinde de içme suyu alt yapı çalışmamızı başlatacağız. İçme suyu hattını tamamen yenileyeceğiz. Su kaçaklarını önlemek ve vatandaşlarımıza temiz su sağlayabilmek amacıyla bu yatırımımız zorunlu hale geldi. Merkezefendi mahallemizin bir kısmına da gireceğiz.

SABIR İSTİYORUM

Alt yapı çok zahmetli ve çok eziyetli bir çalışma. Vatandaşlarımızdan bize biraz sabır göstermelerini istiyorum. Her yerde çalışmalarımız olacak. Vatandaşlarımızı en az şekilde mağdur etmeye çalışacağız. Ancak, takdir edersiniz ki, yollar kazılınca çile çekiliyor maalesef. Suyu tasarruflu bir şekilde evlere ulaştırmak, kaçakları önlemek için bunu yapmamız gerekiyor. Bize biraz sabır göstersinler.

HÜRRİYET VE KAYIHAN DA SIRADA

Alt yapı yenileme çalışmasının 3. Paketinin Hürriyet ve Kayıhan mahallelerinde süreceği müjdesini de veren Başkan Osman Zolan; “Elimizi taşın altına koyduk bir kere. Gelecek kuşaklara sağlıklı su temin etmek istiyorsak, su sıkıntısını en aza indirip, verimli bir şekilde kullanmak istiyorsak alt yapı şebekesini yenilememiz şart. Bizde bunu yapacağız. Ama sonunda gülen vatandaş olacak, biz olacağız.” Diye konuştu.
Konuşmaların ardından haleyi alan firma ile Büyükşehir Belediyesi arasında işin yapım protokolü imza altına alındı.
 

zolan sabır istedi denizli denizlimuhabir denizli haberleri