Karadaban, Denizlililerin sıkıntı yaşamaması için fırıncıların, bayramda da tatil yapmadan görevlerine devam edeceklerini belirtti. Fırınlarda tüm hazırlıkların yapıldığını ve bayram süresi boyunca da hiçbir sorun yaşanmayacağını kaydeden Karadaban, şunları söyledi: “Denizli’de ekmek konusunda hiçbir kaygı, sorun, problem oluşmayacaktır. Vatandaşlarımız endişelenmesinler. Üretimde de dağıtımlarımızda da en küçük bir problem yaşanmayacaktır.
Fırıncıların sokağa çıkma kısıtlaması olduğu günlerde vatandaşlara ekmek bulma konusunda hiç bir sıkıntı yaşatmadıklarını ve üstlerine düşen görevi başarı ile yerine getirdiğini belirten Karadaban bu süreçte canla başla çalışan fırıncılara tekrar teşekkür etti. Başkan Karadaban, “Fırıncı her yerde fedakar, her yerde cefakar. Bayram tatili, hafta tatili, cenazesi, özel günü olmayan fırıncılarımız bayram süresi boyunca da görevlerinin başında olacaktır” dedi.
FIRINCILARA BAYRAMDA DA TATİL YOK!
Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ilin valiliğine gönderilen 22 Mayıs saat 00.00 ile 26 Mayıs 00.00 arasında uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasıyla ilgili soruları yanıtladı.


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: