Pamukkale Belediyesi’nden 2 bin öğrenciye 2 bin tablet
Pamukkale Belediyesi, imza attığı örnek çalışmalarla dikkat çekerken, yine bir ilke daha imza attı. Koronavirüs salgını ile birlikte ön plana çıkan dijital uzaktan eğitime katkı sunmak için harekete geçen Pamukkale Belediyesi, ihtiyaç sahibi öğrencilere 2 bin adet ücretsiz tablet dağıtacak.


“HİÇBİR ÇOCUĞUMUZUN EĞİTİMDEN GERİ KALMASINA GÖNLÜMÜZ RAZI GELMEZ’’
Pamukkale Belediyesi olarak eğitim alanında önemli ‘ilk’lere imza attıklarını ve bu dönemde hiçbir öğrencinin eğitimden geri kalmasına gönüllerinin razı olmayacağını ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Pandemi ile birlikte artık ‘uzaktan eğitim’ dönemi başlamış oldu. Devletimiz bütün imkanlarıyla bu konuda seferber oldu. Biz de ilçe milli eğitim müdürlüğü ile yaptığımız çalışmalarla Pamukkale ilçemizde uzaktan eğitime erişemeyen öğrencilerimizi tespit ediyoruz. Bu öğrencilerimizden ihtiyaç sahibi olanların tabletlerini belediye olarak biz temin ediyoruz. Hiçbir çocuğumuzun eğitimden geri kalmasına gönlümüz razı olmaz. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da bütün imkanlarımızla eğitim camiasının yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: