100 kilo odun çalmışlar
Denizli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından son bir haftada 21 bin 379 kişinin GBT sorgulaması yapıldı. Uygulamalarda çeşitli suçlardan aranması olan 207 kişi yakalanırken, 507 farklı asayiş olayında ise 289 şüpheli gözaltına alındı.


Yapılan sorgulamalar sonucu çeşitli suçlardan aranması olan 207 şüpheli yakalandı. Polis ekipleri tarafından yakalama kararı olan 143 kişi gözaltına alınırken, adliyeye sevk edilen şüphelilerden 88’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yapılan çalışmalarda, 6 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca, 36 adet mermi, 1 adet Change otomobil, 1 adet çalıntı araba, 1 adet çalıntı elektrikli bisiklet, 1 adet çalıntı cep telefonu, 1 adet televizyon, 100 kilogram odun ve 10 adet kalıp demiri ele geçirildi.
Öte yandan, kent genelinde meydana gelen 507 farklı asayiş olayında ise 289 kişinin gözaltına alındığı, adliyeye sevk edilen şüphelilerden 6’sı tutuklanarak cezaevine gönderildikleri bildirildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: