OHAL kapsamında, FETÖ’ye mensup ya da yakın olan devlet memurlarının ilişiğinin kesildiği kararın da bulunduğu 679 saylı Kanun Hükmünde Kararname ile Denizli’den 56 memur ihraç edilmişti.
Aynı kararnamede Denizli’de görev yapan çeşitli rütbelerde 47 polis memurunun da meslekten ihraç ederek görevlerinden atıldığı bildirildi.
47 POLİS MESLEKTEN İHRAÇ EDİLDİ
Kamu görevlilerinin ilişiğinin kesilmesiyle ilgili kararın da bulunduğu son KHK ile Denizli’deki 56 memura ek olarak İlimizde görev yapan 47 polis memuru da meslekten ihraç edildi.


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: