Acıpayam’da vaka sayısı 19'a yükseldi
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde tekstil atölyesinde maskesiz çalıştırılan hastaların birbirlerine bulaştırdığı korona virüslü çalışan sayısı arttı.


Edinilen bilgiye göre, Denizli’nin Acıpayam ilçesinde faaliyet gösteren bir tekstil atölyesinde 3 gün önce bir kadının Covid-19 testi pozitif çıktı. Hemen çalışmanın durdurulduğu işyerinde aynı gün akşam saatlerinde 8 çalışanda daha korona virüse rastlandı. Bir gün sonra yapılan testlerde ise hasta sayısı 15’e çıktı.
Son yapılan testlerde ise 4 çalışanda daha korona virüs tespit edildi.
İşyerinde toplam vaka sayısı böylece 19’a çıktı. Testi pozitif çıkan hastalar Denizli’ye sevk edilerek tedavi altına alındı. Konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: