HABER MERKEZİ
Denizlinin Acıpayam ilçesinden sabah saatlerinde acı bir haber geldi. Yazır Mahallesinde yaşanan feci iş kazası, çevre sakinlerinde ve tüm ilçede büyük bir şok etkisi yarattı.
Hidrolik Sistemin Arasına Sıkıştı
Edinilen bilgilere göre olay Yazır Mahallesinde meydana geldi. Mahalle sakinlerinden H.D. tarlasında veya evinin bahçesinde çalıştığı sırada traktörün arkasına poşet serme makinesini entegre etmek istedi. H.D. ekipmanı yerleştirmeye çalışırken henüz bilinmeyen bir nedenle traktörün hidrolik sisteminin azizliğine uğradı. Bir anlık dalgınlık veya mekanik arıza sonucu talihsiz adam hidrolik sistemin arasına feci şekilde sıkıştı.

Sağlık Ekiplerinin Müdahalesi Yetmedi
Olayı fark eden ve H.D.nin yardımına koşan çevredeki vatandaşlar durumu vakit kaybetmeden 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye kısa sürede sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Hızla olay yerine ulaşan sağlık görevlilerinin yaptığı ilk kontrollerde hidrolik sistem arasında kalan H.D.nin yaşamını yitirdiği belirlendi.
Gerekli incelemelerin yapılabilmesi adına talihsiz adamın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Yaşanan bu acı kaybın ardından jandarma ekipleri olay yerinde detaylı incelemelerde bulundu. Kazanın kesin çıkış nedeni ve hidrolik sistemde bir arıza olup olmadığı yönündeki araştırmalar sürüyor. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Yorumlar
Kalan Karakter: