AMATÖRLERE YENİ BİNA
Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu bir süre önce mülkiyetini aldığı binada tadilat çalışmalarına başladı. Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, “Amatör kulüplerimize daha iyi şartlarda hizmet vermek için binamızı en kısa sürede hazır hale getireceğiz” dedi.


Şehir merkezindeki Suluköprü mevkiindeki 204 metrekarelik alana sahip bina bir süre önce TASKK mülkiyetine geçmiş, kullanım hakkı da Denizli ASKF’ye verilmişti.
Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu kaynakları ile birlikte yönetim kurulu da katkı sağlayarak alınan binada tadilat çalışmaları başladı. İç dekorasyon çalışmaları yapılacak olan yeni binada toplantı salonu, personel çalışma odası, başkanlık makamı ve futbol il temsilcisi odası yer alacak.
En yakın zamanda tamamlanması planlanan çalışmalardan sonra Denizli ASKF yeni yerinde hizmet vermeye başlayacak.
AMATÖRLER İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, ilimizdeki amatör spor kulüplerine daha iyi şartlarda hizmet etmek için çalıştıklarını ifade ederek, “Amatörlerimiz her şeyin en iyisine layık. Bu bilinçle çalışmalar yapıyoruz.
Bir süre önce Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu’nun destekleri ve yönetim kurulunun katkılarıyla Suluköprü’de bir daire satın almıştık. Tadilat çalışmamızı başlamayı planladığımız dönemde koronavirüs pandemisi ortaya çıktı.
Yeni normal hayata geçişin olduğu bu günlerde tadilat çalışmamıza başladık. En yakın zamanda çalışmaları tamamlayarak amatör ailemizin yeni evini hizmete sunmayı planlıyoruz. Bu bina hem ulaşımı kolay hem de şehir merkezinde olması nedeniyle kulüplerimiz ve yöneticilerimizin işlerini daha da kolaylaştıracak.
Bu binanın alımında destek veren TASKK Genel Başkanı Ali Düşmez ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Denizli ASKF yönetim kurulu üyelerimiz ile tadilat için her türlü desteği sağlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a, Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Ali Erbeği’ne amatör camiamız adına teşekkür ediyorum. Yeni binamızın amatör camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: