PAÜ REKTÖRÜ PROF. DR. HÜSEYİN BAĞ'A KUMPAS MI KURULDU?

TAKİP ET

Geçtiğimiz gün ilimizdeki bir haber sitesinde yer alan ve aynı sol zihniyete mensup ulusal bazı basın organlarında yer alan 'BİYOM' merkezi konusundaki gelişmeleri yazarımız İbrahim İmamoğlu kaleme aldı.

Geçtiğimiz gün ilimizdeki bir haber sitesinde yer alan ve aynı sol zihniyete mensup ulusal bazı basın organlarında yer alan “BİYOM” merkezi konusundaki gelişmeleri kaleme alan İbrahim İmamoğlu, Ulusal bir haber sitesinde “FETÖ’nün hedefindeki Rektör!” başlığı altında, “Son günlerde "atık su kanalı" bahanesiyle FETÖ ve Sol medya tarafından hedef alınan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ'ın yaptığı açıklamalar sonrasında asıl meselenin "atık su kanalı" projesi olmadığı yakın geçmişte yerli tohum ve bitki üretim projelerinde çalıştığını iddia eden Prof. Dr Fevziye Çelebi Toprak’ın eşi Prof. Dr Selçuk Toprak' İn FETÖ terör örgütüne üyelikten PAÜ'den ihraç edilmesi ve bu sebeple Rektör Bağ'ın linç kampanyasına uğradığı ortaya çıktı.” Şeklinde haberleştirdiği skandal olayı değerlendirdi.

Yazarımız Gazeteci İbrahim İMAMOĞLU’nun köşe yazısı şöyle;

https://www.denizlimuhabir.com/yazarlar/ibrahim-imamoglu/universiteme-dokunmayin/1207/
 
 

paÜ rektÖrÜ prof. dr. hÜseyİn baĞ’a kumpas mi kuruldu? Üniversiteme dokunmayın! denizli denizli muhabir denizli haberleri biyom paü