Anahtar Parti Denizli teşkilatı, ilçelerde yapmış olduğu atılımın ardından üye kayıt işlemlerine hızı verdi. İl Başkanı Fatih Aslan Kazancıo önderliğinde kurulan birimlerle Denizli genelinde üye çalışmalarına hız veren partililer, Türkiye ortalamasında bir üye sayısını ulaşmak hedefinde. Son yaşanan siyasi gelişmelerden sonra kararsız olarak nitelendirilen kesimlerin Genel Başkan Yavuz Ağıralioğlu ve partiye karşı ilgilerinin arttığına işaret eden partililer, genel hatlarıyla vatandaşların kendilerinden parti ve politikalar hakkında bilgi aldıklarını ve hemen geri dönüş yaparak hızlı bir şekilde üye olmak istediklerini ifade ettiklerini söylüyor.
ANKETLERE VURGU YAPTI
Anketlerde çıkan sonuçlar ışığında vatandaşların ne Adalet ve Kalkınma Partisine, Cumhuriyet Halk Partisi, ne de diğer partilere karşı herhangi bir meyillerinin söz konusu olmadığını ifade eden Anahtar Parti Denizli İl Başkanı Fatih aslan Kazancıo, "Bazı anket şirketlerinin yapmış olduğu çalışmada %27'yi bulan kararsızların olduğu ifade ediliyor. Bu kesimin büyük bir kısmının kararlarını partimizden yana vereceklerine olan inancımız çok büyük. Özellikle son siyasi gelişmelerden sonra partimize karşı yaklaşım iyice arttı.
Vatandaşlarımızın bizden ve partimizden beklentilerinin çok büyük olduğunu yapmış olduğumuz gezi çalışmalarında ve üye işlemlerinde net bir şekilde görüyoruz. Genel başkanımıza ve teşkilatlarımıza duyuran güven bizleri daha da hırslandırıyor. Ülkenin sorunlarına çözüm üretebilecek kadroların bizde olduğuna inanan vatandaşlarımız kararlarını bizden yana kullanacaklarını aktarıyorlar. Ülkenin içinde bulunduğu çıkmazları ne mevcut iktidarın ne de ana muhalefet partisi ve diğer partilerin çözemeyeceğine inançlarını aktarıyorlar. Biz kararsızların son kararı olacağımıza inanıyoruz" diyerek açıklamasını tamamladı.
Yorumlar
Kalan Karakter: