MOTTA Ege Motorlu Taşıtlar Fuarı, EGS Park Denizli Fuar Alanı’nda kapılarını açtı. 16-19 Ekim tarihleri arasında otomotiv sektörünün devlerini ağırlayan MOTTA’da, yılın en iyi kampanyaları ve en iyi ürünleri ziyaretçiler ile buluştu.
Yaklaşık 40 yıllık fuarcılık tecrübesiyle Türkiye’nin en büyük fuar organizatörleri arasında yer alan Orion Fuarcılık A.Ş., Denizli’nin Türkiye’nin en büyük otomotiv fuarını 2. Kez Denizli’de düzenledi.
Yaklaşık 40 firma ve 100 marka, 2. MOTTA Ege Motorlu Taşıtlar Fuarı’nda en yeni ürünlerini sergiledi. 4 gün boyunca yaklaşık 60 bin kişinin ziyaret ettiği MOTTA’ya ziyaretçiler yine büyük ilgi gösterdi.
Otomotiv firmalarının en iyi ürünlerini tanıttığı fuarda, bir çok aracın lansmanın yanı sıra yedek parça ve modifiye parça üreticilerinin de en yeni ürünleri ziyaretçilerle buluştu. Başta Otomobil olmak üzere, Otobüs, Panelvan, Otomobil aksesuarları, yedek parça gibi birçok kategoride binlerce ürünün sergilendiği fuar ziyaretçilere geniş bir yelpazede seçenek şansı sundu.
ÖZEL KAMPANYALARLA ARAÇ SAHİBİ OLDULAR
Dünya devi firmaların, MOTTA Ege Motorlu Taşıtlar Fuarı’na özel düzenlediği kampanyalar ile en son teknoloji araçlar uygun fiyatlar ve büyük indirimlerle ziyaretçilere sunuldu. Ayrıca ziyaretçiler fuara özel hazırlanan ödeme planlarıyla, en uygun şartlarda araç sahibi olma imkanına sahip oldu. Yüzlerce yeni aracın sahibini bulduğu MOTTA ziyaretçi ve katılımcılardan tam not aldı.
Yorumlar
Kalan Karakter: