BABADAĞLI KADINLAR SİNEMA ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU
Babadağ Belediyesi ilçede yaşayan kadınları sinema ile buluşturdu. Pek çoğu ilk kez sinemaya giden kadınlar, son dönemin en çok izlenen filmi Bergen'i izledi.


Başkan Ali Atlı bu programların devamının olacağını belirterek "Sosyal belediyecilik ilkesi ile kadınlar ve çocuklar için çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren olduğu gibi çalışmalarımızı bu bakış açısı ve vizyon ile sürdürüyoruz.
Pandemi döneminde ara verdiğimiz sosyal etkinliklere kaldığımız yerden devam edeceğiz. Kadınlarımızın ve çocuklarımızın mutluluğu bizler için çok önemli. Bizleri kırmayıp davetimize icabet eden bizleri onurlandıran kadınlarımıza şükranlarımı sunuyorum" dedi.
Kadınlar sinema etkinliğinin ardından alışveriş merkezini gezmeyi de ihmal etmedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: