Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Doğan, “Üç ayların başlangıcında idrak ettiğimiz Regaip Kandili’nin ardından arınma ve Allah’a yükseliş anlamına gelen Miraç Gecesi’ne erişmenin sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Kandiller yüreklerimizin kin ve nefret duygularının temizlenmesi için bir fırsattır. Bizler de bu fırsatı manevi, naif ve güzel duygular eşliğinde değerlendirmeliyiz. Bu mübarek gecedeki sevgi, hoşgörü ve paylaşımlar, barış, dostluk, kardeşlik duygularına katkı sağlayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Miraç Kandili’nin, başta Merkezefendili ve Denizlili hemşehrilerimiz, milletimiz ve İslam âlemi için birliğe, huzura, kardeşliğe, sağlığa ve berekete vesile olmasını diliyorum” dedi.
BAŞKAN DOĞAN’DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: