Başkan Erdoğan, “Halkımızın huzur ve güvenliği, kahraman polisimizin eseridir”
(İHA) - Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, 10 Nisan Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşu dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Canımızı, malımızı, huzur ve güvenliğimizi, 7 gün 24 saat koruyup güvence altına alan kahraman polis teşkilatımızın Polis Haftası'nı kutluyorum” dedi.


Emniyet personelimiz, oldukça zor ve kutsal bir görevi, en iyi şekilde yerine getirmektedir. Başarılarıyla tüm dünyaya örnektir. Halkımızın huzur ve güvenliği için vatanımızın her köşesinde 7 gün 24 saat cansiperane çalışan polisimizle gurur duyuyoruz.
Canımız ile malımızı emanet ettiğimiz ve kendi hayatları pahasına bunları koruyan, halkımızın huzur ve güvenliğini sağlayan polis teşkilatımızın Polis Haftası’nı kutluyor, başarılarının katlanarak artmasını diliyorum.
Görevi uğruna canını feda etmiş kahraman polislerimize Allah’tan rahmet, bu şehitlerimizin aileleri ile silah arkadaşlarına ise başsağlığı diliyorum. Aynı uğurda hayatını ortaya koymuş gazilik mertebesine ermiş vatansever polislerimize de şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: