Başkan Örki, Akdeniz Belediyeler Birliğinde üçüncü kez encümene seçildi
(İHA) - Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Akdeniz Belediyeler Birliği’nin yapılan meclis toplantısında üçüncü kez Encümen Üyeliği’ne seçildi.


Meclis toplantısında 1 yıl görev yapacak olan Başkan vekilleri, Divan Katip üyeleri, Encümen üyeleri, Plan ve Bütçe Komisyonu üyeleri, Çevre Komisyonu üyeleri ve Turizm Komisyonu üyeleri de belirlendi.
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, 2019 ve 2020 yıllarında da olduğu gibi üçüncü kez Akdeniz Belediyeler Birliği Encümen’indeki 7 isimden biri olarak seçildi. Başkan Örki ile birlikte Akdeniz Belediyeler Birliği Encümeni’nde görev alan isimler ise Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Çiçekpınar Belediye Başkanı Memiş Kaynak, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör oldu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: